Vad sägs om lite rå fisk?

I dag har jag inte varit på topp. Sitter och känner mig dålig och stressad för att jag fortfarande inte är klar med mitt bokreferat som ska mejlas till alla i kursen ikväll!! Igår var ungefär lika dålig. Kom på den lysande idén att jag skulle göra lite god fudge åt maken. Följde ett superlätt recept till punkt och pricka. Jag skulle koka smeten i ca 40 minuter. Efter 12 minuter (ja, exakt bara 12 minuter!) så var smeten hård som sten och det bidde ingen fudge.

Men chokladsmakande tandknäckarchokladbräckkola som man var tvungen att gå lös på med en hammare för att få loss bitar. Men maken tyckte det var gott ändå och det har krasat en hel del mellan våra tänder i går och idag. Trodde godiset skulle räcka LÄNGE. Nepp, slut nu ^^

Ikväll blir således en härlig pluggkväll. Bläh. Men nu måste jag cykla iväg! Dagens glädjeämne följer nedan:

Sushi till middag! Smarrsmarr ♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

åh elin! vad kul att du har en blogg också! och fin är den minnsan :) Sushi är så himla gott! gud vad avis jag blir! :) jag har ingen aning om jag ska komma på farmors tjejmiddag ? Hon har inte sagt nått om det, men hon kanske har glömt att jag faktiskt är arton, snart nitton :P gamla gummor! ha det bäst älskade kusin!

2009-11-24 @ 17:27:43
Postat av: Jonna

sv: Haha, tänkte inte på det :D Tack! ;D

2009-11-24 @ 18:46:06
URL: http://ionas.blogg.se/
Postat av: Anonym

kan det bero på att du inte vet hur man bakar? om du failar med fudge att det ska koka i 40 min men blir stenhård efter tolv. då är du bara värdelös. sluta baka sluta döda folk med det du gör. sluta blogga.



gnuff.blogg.se är fan mycket mer intressant

2009-11-25 @ 09:00:48
Postat av: anna

nej me oooo Elin. har du fått en lika värdelös tönt-kommentar som jag brukar ha i min blogg ? Vänta bara ,efter ett tag så är det sjukt skrattretande. :) keep it up!

2009-11-25 @ 12:11:55
URL: http://erniiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0