Att tillaga ett fårhuvud
Jag var på kalas igår. Och något märkligt hände. Eller i alla fall en märklig gåva utväxlades. Antagligen väldigt märklig för alla utom gottlänningar. Två killar hade i alla fall satt ihop en stor korg med diverse grönsaker och konserver. + ett litet recept. Tjejen som fick korgen utbrast glatt att zuccini hade hon ju tänkt köpa jättelänge. En smula besvikna blev killarna när hon inte skrek i högan sky när den lilla skallen inslagen i plast uppdagades i botten på korgen. Ögonen satt kvar. Ganska äckligt tycker jag.
Men ni gottlänningar äter alltså detta!? Starkt jobbat tycker jag :D
Och om det nu är så att ni andra blir lite småsugna på denna högst makabra rätt kan ni alltid kolla in Gotlands nation här i Uppsala. Jag är inte säker på när, men dom har en årlig fårskalle-gask. Bara så ni vet det liksom.
Men ni gottlänningar äter alltså detta!? Starkt jobbat tycker jag :D
Och om det nu är så att ni andra blir lite småsugna på denna högst makabra rätt kan ni alltid kolla in Gotlands nation här i Uppsala. Jag är inte säker på när, men dom har en årlig fårskalle-gask. Bara så ni vet det liksom.
Gott?
Den skalle jag pratade om såg betydligt äckligare ut, för den var inte tillagad XD Studenter kan vara oerhört kreativa när andan faller på, hoho!
Kommentarer
Trackback